måndag 21 mars 2011

Sverok painting competition

I finished my entry for the on-line Sverok painting competition last night. Not so much painting then, except doing the leafs on the base. I still have a lot to learn about taking good photos of minis, but I think this is the best I can do at the moment with the resurses (that would be light) I got. Let me know if you like or dislike the mini. I mostly had a lot of fun doing this piece and I tried out a whole lot of new things and techniques. Here it is, a Grot revealing himself from cover.


Untill next time, happy painting!

4 kommentarer:

 1. Jag tycker att han blev så himmla skön hoppas du dra hem första plats.

  Det jag hade nog velat ha mer på den här killen/bassen är mer skog. tycker du fega lite gran med löven och gräs runt om honom.

  Jag får bliden i huvet att han popar fram ur högt gräs vid vattnet med en stor gren och rambo kniv i näven, för att ta dö på än.

  Men om man bort ser det som jag sa, så älskar jag hur den blev komiskt skön ide du har gjort.

  paint jobb = awsome !!!!

  SvaraRadera
 2. Tackar:) Alltså jag håller med dig om gräset, nu hade jag inget högt gräs hemma och jag orkade faktiskt inte göra eget så det fick bli sådär. Det är faktiskt en del löv som inte syns på bilden, jag kan ta en bild från en annan vinkel vid tillfälle så får du se. Men summa summarum, jag är nöjd med resultatet:)

  SvaraRadera
 3. Ser mycket bra ut, jag har kollat på de andra bidragen och enligt min mening kommer du garanterat att vinna. Det du kunde ha gjort med modellen är att montera den på en plint för att få mer massa i basen, den känns aningen platt just nu.

  SvaraRadera
 4. AmongTheWay: Tackar!:) Tanken var att jag skulle montera hela basen på en plint, men jag hann inte få den färdig. Jag kommer nog att fixa en plint nu i efterhand för jag håller med att den ser lite platt ut.

  SvaraRadera